Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 17 • К 17
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вороніна В. О. 215.170 До наказу (к) 124 91.17
  • тестування за фахом: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 91.17
+
2 Закусило А. В. 214.810 До наказу (к) 128 86.81
  • тестування за фахом: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 86.81
+
3 Коновалова Д. В. 212.430 До наказу (к) 128 84.43
  • тестування за фахом: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 84.43
+