Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 3 • БМ 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 1.67
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ключка Д. С. 283.100 До наказу (б) 184 99.1
  • тестування за фахом: 184
  • Інші показники конкурсного відбору: 99.1
+
2 Ломака Р. С. 282.480 До наказу (б) 192 90.48
  • тестування за фахом: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 90.48
+
3 Тихонова Д. Є. 272.250 До наказу (б) 180 92.25
  • тестування за фахом: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 92.25
+
4 Гончаренко І. С. 215.790 Рекомендовано (к) 132 83.79
  • тестування за фахом: 132
  • Інші показники конкурсного відбору: 83.79
+
5 Іванченко О. С. 94.610 Відмова 94.61
  • Інші показники конкурсного відбору: 94.61