Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 3 • БМ 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Орлова О. В. 293.410 До наказу (б) 196 97.41
  • тестування за фахом: 196
  • Інші показники конкурсного відбору: 97.41
+
2 Кухтіна А. О. 280.430 До наказу (б) 188 92.43
  • тестування за фахом: 188
  • Інші показники конкурсного відбору: 92.43
+
3 Перевозник Н. В. 272.120 До наказу (б) 184 88.12
  • тестування за фахом: 184
  • Інші показники конкурсного відбору: 88.12
+
4 Тохтамиш І. О. 193.680 До наказу (к) 104 89.68
  • тестування за фахом: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 89.68
+
5 Барчан К. А. 184.420 До наказу (к) 108 76.42
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 76.42
+
6 Бершакова К. С. 221.160 Рекомендовано (к) 128 93.16
  • тестування за фахом: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 93.16
7 Козуб Ю. В. 95.870 Відмова 95.87
  • Інші показники конкурсного відбору: 95.87
8 Вороніна В. О. 91.170 Скасовано НЗ 91.17
  • Інші показники конкурсного відбору: 91.17
+
9 Закусило А. В. 86.810 Скасовано НЗ 86.81
  • Інші показники конкурсного відбору: 86.81
10 Коновалова Д. В. 84.430 Скасовано НЗ 84.43
  • Інші показники конкурсного відбору: 84.43
+