Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 10 • К 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Абраменко К. С. 9.400 До наказу (б) 5 4.4
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.4
+
2 Терлецький Ю. О. 8.310 До наказу (б) 4 4.31
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.31
+
3 Висоцький С. В. 8.200 До наказу (б) 4 4.2
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.2
+
4 Пономаренко Д. І. 7.100 До наказу (б) 4 3.1
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.1
+
5 Станков В. Ю. 6.100 Рекомендовано (к) 3 3.1
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.1
6 Шпак В. А. 0.000 Зареєстровано
7 Дерменжи С. С. 0.000 Зареєстровано