Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 3.4
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шепелевська М. С. 9.900 До наказу (б) 5 4.9
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.9
+
2 Арабаджі С. Р. 9.800 До наказу (б) 5 4.8
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.8
+
3 Мельцева Є. В. 8.200 До наказу (б) 4 4.2
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.2
+
4 Триколіч І. Б. 8.190 До наказу (б) 4 4.19
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.19
+
5 Бібікова І. О. 8.030 До наказу (б) 4 4.03
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.03
+
6 Ратушняк М. Р. 7.900 Допущено 4 3.9
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.9
7 Ромалійський А.. 3.900 Зареєстровано 3.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.9
8 Денісніченко Н. Ю. 0.000 Зареєстровано
9 Абраменко К. С. 0.000 Зареєстровано
10 Славінська Л. І. 0.000 Зареєстровано
11 Стефогло Д. М. 0.000 Зареєстровано
12 Каліна А. О. 0.000 Зареєстровано
13 Семененко Р. М. 0.000 Зареєстровано
14 Дротенко А. Я. 0.000 Зареєстровано
15 Перепелиця О. Є. 0.000 Зареєстровано
16 Ратов І. В. 0.000 Зареєстровано
17 Кушніренко К. О. 0.000 Зареєстровано