Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 27 • БМ 15 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 31
  • Конкурс на бюджет: 2.07
  • Оригіналів: 16
Українська мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лука В. В. 17.000 Допущено 8 9
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 9
2 Хім`як Н. А. 16.000 Допущено 6 10
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 10
3 Сичук Т. П. 16.000 Допущено 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 8
4 Баран Л. В. 15.000 Допущено 6 9
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 9
+
5 Громяк С. Т. 14.000 Допущено 8 6
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 6
+
6 Ковальчук І. С. 13.000 Допущено 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 8
+
7 Білас Р. В. 13.000 Допущено 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 8
8 Савчук В. М. 13.000 Допущено 9 4
  • Українська мова (іспит): 9
  • Технологія приготування їжі: 4
9 Бас М. Б. 12.000 Допущено 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 6
+
10 Луцик М. Г. 12.000 Допущено 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 7
+
11 Гуменюк М. С. 12.000 Допущено 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 6
+
12 Заяць Р. Р. 12.000 Допущено 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 6
+
13 Белеля А. В. 12.000 Допущено 7 5
  • Українська мова (іспит): 7
  • Технологія приготування їжі: 5
+
14 Онацко П. Я. 11.000 Допущено 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 7
15 Ванівська В. В. 11.000 Допущено 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 7
+
16 Загайко О. А. 11.000 Допущено 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 5
+
17 Федишин І. Р. 11.000 Допущено 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 7
18 Паламар М. Є. 10.000 Допущено 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 6
19 Дудаш О. М. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
20 Чучман М. Р. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
21 Папірянський В. В. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
22 Закала Н. В. 9.000 Допущено 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 4
+
23 Гриньків Р. П. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
24 Грицаль М. М. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
25 Новосельська Н. М. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 4
+
26 Волошина О. С. 0.000 Відмова
27 Баришнікова Ю. М. 0.000 Відмова
28 Щадей Х. М. 0.000 Відмова
29 Ваврик Х. А. 0.000 Відмова
30 Проць Г. М. 0.000 Відмова
31 Гутник О. І. 0.000 Відмова