Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зварич Л. Р. 11.000 До наказу (к) 5 6
  • Фаховий вступний іспит: 5
  • Українська мова (іспит): 6
2 Робейко В. С. 9.000 До наказу (к) 4 5
  • Фаховий вступний іспит: 4
  • Українська мова (іспит): 5