Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 5 • БМ 3 • К 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волошин П. М. 333.900 До наказу (к) 198 118 156 17.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 198
  • Тест: 118
  • Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.9
+
2 Зубенко Ю. О. 320.800 До наказу (б) 191 113 128 16.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 191
  • Тест: 113
  • Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.8
+
3 Сапожник К. Ю. 226.100 До наказу (б) 100 111 104 15.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 100
  • Тест: 111
  • Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.1
+