Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 980-6403887 Є. Ю. 420.000 До наказу (к) 140 140 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
+
2 Горбатюк І. Л. 403.000 До наказу (к) 119 134 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
+
3 Обихвост С. Р. 366.000 До наказу (к) 111 112 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
+