Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лимонов В. В. 137.445 До наказу (к) 145 143 121 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Географія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
+
2 Калинюк К. М. 128.826 До наказу (к) 134 124 128 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Географія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
+
3 Гребінченко А. Ю. 154.071 Допущено 171 145 138 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Географія (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК
4 Орленко Т. Д. 130.203 Допущено 139 122 127 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Математика (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
5 Кондратенко І. В. 111.792 Допущено 114 111 104 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 111
  • Географія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК