Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-15.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 16
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Євсєєва Д. В. 6.000 Зареєстровано 6
  • Українська мова (іспит): 6
2 Литвиненко С. П. 6.000 Зареєстровано 6
  • Українська мова (іспит): 6
3 Крупченко В. Р. 5.000 Зареєстровано 5
  • Українська мова (іспит): 5
4 Павленко Е. В. 5.000 Зареєстровано 5
  • Українська мова (іспит): 5
5 Толчок І. Д. 5.000 Зареєстровано 5
  • Українська мова (іспит): 5
6 Луньов І. Є. 4.000 Зареєстровано 4
  • Українська мова (іспит): 4
7 Акіншева О. С. 4.000 Зареєстровано 4
  • Українська мова (іспит): 4
8 Погодіна Р.. 4.000 Зареєстровано 4
  • Українська мова (іспит): 4
9 Євстигнєєв Д. В. 4.000 Зареєстровано 4
  • Українська мова (іспит): 4
10 Лісняк Ж. В. 3.000 Зареєстровано 3
  • Українська мова (іспит): 3
11 Литовченко К. А. 3.000 Зареєстровано 3
  • Українська мова (іспит): 3
12 Ракітанець Д. М. 3.000 Зареєстровано 3
  • Українська мова (іспит): 3
13 Мазурок В. С. 3.000 Зареєстровано 3
  • Українська мова (іспит): 3
14 Андрецова О. Ю. 2.000 Зареєстровано 2
  • Українська мова (іспит): 2
15 Сороколєтова К. О. 2.000 Зареєстровано 2
  • Українська мова (іспит): 2
16 Фесенко Г. Є. 0.000 Зареєстровано