Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 11
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кралюк Ю. С. 5.000 Зареєстровано 5
  • Фахове випробування: 5
2 Крикун А. О. 5.000 Зареєстровано 5
  • Фахове випробування: 5
3 Прілєпова І. С. 5.000 Зареєстровано 5
  • Фахове випробування: 5
4 Шейн К. І. 5.000 Зареєстровано 5
  • Фахове випробування: 5
5 Громова М. О. 4.000 Зареєстровано 4
  • Фахове випробування: 4
6 Друзь Д. В. 4.000 Зареєстровано 4
  • Фахове випробування: 4
7 Паламарчук К. Л. 4.000 Зареєстровано 4
  • Фахове випробування: 4
8 Маценко С. А. 4.000 Зареєстровано 4
  • Фахове випробування: 4
9 Карапетян Е. А. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
10 Гусєв В. В. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
11 Дік К. В. 0.000 Зареєстровано