Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевчук Д. С. 431.000 Рекомендовано (к) 157 115 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
2 Мунтян В. В. 371.000 Рекомендовано (к) 107 115 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
3 Васильченко О. О. 369.000 Рекомендовано (к) 109 130 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 5
4 Євсев`єв М. М. 427.000 Скасовано (втрата пріор.) 126 146 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Математика (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 7.5