Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Чернігівська областьЧернігівський національний технологічний університет

181 Харчові технології

Менеджменту, харчових технологій та торгівлі • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравченко Є. В. 248.600 Рекомендовано (к) 111 125 12.6
  • Іноземна мова (іспит): 111
  • ХТ: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.6
+