Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 2 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
додатковий (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Торяник С. О. 310.000 До наказу (к) 150 160
  • фахове: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 160
+
2 Івлєва М. О. 166.000 Зареєстровано 166
  • Інші показники конкурсного відбору: 166