Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 18 • К 18
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Подік Я. М. 10.000 Рекомендовано (к) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
2 Маленко Л. П. 9.000 Рекомендовано (к) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 5
3 Король М. Д. 0.000 Зареєстровано