Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 50 • К 50
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваль Н. І. 17.000 Рекомендовано (к) 10 7
  • Українська мова (іспит): 10
  • Фаховий іспит: 7
2 Кизима К. С. 15.000 Рекомендовано (к) 6 9
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит: 9
3 Бабаєв А. Х. 14.000 Рекомендовано (к) 8 6
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фаховий іспит: 6
4 Богдан О. В. 14.000 Рекомендовано (к) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 7
5 Мала Н. В. 14.000 Рекомендовано (к) 10 4
  • Українська мова (іспит): 10
  • Фаховий іспит: 4