Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 02.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • БМ 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Рекомендовано всього: 25
  • Рекомендовано на бюджет: 25
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Борейко Х. І. 17.000 Рекомендовано (б) 8 9
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 9
2 Джус І. О. 17.000 Рекомендовано (б) 8 9
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 9
3 Рибак М. З. 17.000 Рекомендовано (б) 7 10
  • Українська мова (іспит): 7
  • Технологія приготування їжі: 10
4 Драбик М. В. 17.000 Рекомендовано (б) 8 9
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 9
5 Дрейсвіна Б. О. 17.000 Рекомендовано (б) 9 8
  • Українська мова (іспит): 9
  • Технологія приготування їжі: 8
6 Белейчик В. Я. 16.000 Рекомендовано (б) 6 10
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 10
7 Полуситок О. В. 16.000 Рекомендовано (б) 6 10
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 10
8 Маланчук І. Є. 15.000 Рекомендовано (б) 5 10
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 10
9 Костельний І. Я. 15.000 Рекомендовано (б) 6 9
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 9
10 Тагієв Р. Р. 15.000 Рекомендовано (б) 7 8
  • Українська мова (іспит): 7
  • Технологія приготування їжі: 8
11 Ференц Н. Д. 15.000 Рекомендовано (б) 6 9
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 9
12 Нєвєрова А. С. 15.000 Рекомендовано (б) 8 7
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 7
13 Святий В. С. 14.000 Рекомендовано (б) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Технологія приготування їжі: 7
14 Чорна Т. А. 14.000 Рекомендовано (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 8
15 Сирватка Л. Р. 14.000 Рекомендовано (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 8
16 Балінський І. М. 13.000 Рекомендовано (б) 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 8
17 Гребенюк Я. Ю. 13.000 Рекомендовано (б) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 7
18 Федорчук І. М. 13.000 Рекомендовано (б) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 7
19 Литвин І. Р. 13.000 Рекомендовано (б) 7 6
  • Українська мова (іспит): 7
  • Технологія приготування їжі: 6
20 Кочіш Ф. П. 12.000 Рекомендовано (б) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 7
21 Мерзлякова С. Ю. 12.000 Рекомендовано (б) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 7
22 Запольська Ю. В. 12.000 Рекомендовано (б) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 7
23 Ходакевич М. С. 12.000 Рекомендовано (б) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 7
24 Лучка О. Р. 12.000 Рекомендовано (б) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 7
25 Заріцька О. А. 12.000 Рекомендовано (б) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 7