181 Харчові технології
- Заяв: 25
- Конкурс на бюджет: 1
- Рекомендовано всього: 25
- Рекомендовано на бюджет: 25
- Подано заяв: 32
- Конкурс на бюджет: 1.28
- Зараховано: 25
- Рейтингові списки 2018 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Борейко Х. І. | — | 17.000 | Рекомендовано (б) |
8 9
|
— | — |
2 | 2 Джус І. О. | — | 17.000 | Рекомендовано (б) |
8 9
|
— | — |
3 | 3 Рибак М. З. | — | 17.000 | Рекомендовано (б) |
7 10
|
— | — |
4 | 4 Драбик М. В. | — | 17.000 | Рекомендовано (б) |
8 9
|
— | — |
5 | 5 Дрейсвіна Б. О. | — | 17.000 | Рекомендовано (б) |
9 8
|
— | — |
6 | 6 Белейчик В. Я. | — | 16.000 | Рекомендовано (б) |
6 10
|
— | — |
7 | 7 Полуситок О. В. | — | 16.000 | Рекомендовано (б) |
6 10
|
— | — |
8 | 8 Маланчук І. Є. | — | 15.000 | Рекомендовано (б) |
5 10
|
— | — |
9 | 9 Костельний І. Я. | — | 15.000 | Рекомендовано (б) |
6 9
|
— | — |
10 | 10 Тагієв Р. Р. | — | 15.000 | Рекомендовано (б) |
7 8
|
— | — |
11 | 11 Ференц Н. Д. | — | 15.000 | Рекомендовано (б) |
6 9
|
— | — |
12 | 12 Нєвєрова А. С. | — | 15.000 | Рекомендовано (б) |
8 7
|
— | — |
13 | 13 Святий В. С. | — | 14.000 | Рекомендовано (б) |
7 7
|
— | — |
14 | 14 Чорна Т. А. | — | 14.000 | Рекомендовано (б) |
6 8
|
— | — |
15 | 15 Сирватка Л. Р. | — | 14.000 | Рекомендовано (б) |
6 8
|
— | — |
16 | 16 Балінський І. М. | — | 13.000 | Рекомендовано (б) |
5 8
|
— | — |
17 | 17 Гребенюк Я. Ю. | — | 13.000 | Рекомендовано (б) |
6 7
|
— | — |
18 | 18 Федорчук І. М. | — | 13.000 | Рекомендовано (б) |
6 7
|
— | — |
19 | 19 Литвин І. Р. | — | 13.000 | Рекомендовано (б) |
7 6
|
— | — |
20 | 20 Кочіш Ф. П. | — | 12.000 | Рекомендовано (б) |
5 7
|
— | — |
21 | 21 Мерзлякова С. Ю. | — | 12.000 | Рекомендовано (б) |
5 7
|
— | — |
22 | 22 Запольська Ю. В. | — | 12.000 | Рекомендовано (б) |
5 7
|
— | — |
23 | 23 Ходакевич М. С. | — | 12.000 | Рекомендовано (б) |
5 7
|
— | — |
24 | 24 Лучка О. Р. | — | 12.000 | Рекомендовано (б) |
5 7
|
— | — |
25 | 25 Заріцька О. А. | — | 12.000 | Рекомендовано (б) |
5 7
|
— | — |