Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пудзирей В. А. 539.000 До наказу (б) 168 176 195
  • Іноземна мова (іспит): 168
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 176
  • Середній бал документа про освіту: 195
+
2 Дузяк А. О. 486.000 До наказу (б) 160 140 186
  • Іноземна мова (іспит): 160
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 140
  • Середній бал документа про освіту: 186
+
3 Беседа В. В. 481.000 До наказу (б) 168 120 193
  • Іноземна мова (іспит): 168
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 120
  • Середній бал документа про освіту: 193
+
4 Новікова З. С. 471.000 До наказу (б) 160 124 187
  • Іноземна мова (іспит): 160
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 124
  • Середній бал документа про освіту: 187
+
5 Можаровська М. І. 445.000 До наказу (б) 128 132 185
  • Іноземна мова (іспит): 128
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 132
  • Середній бал документа про освіту: 185
+
6 Воробей Х. С. 435.000 До наказу (б) 120 128 187
  • Іноземна мова (іспит): 120
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 128
  • Середній бал документа про освіту: 187
+
7 Грабовий А. О. 418.000 До наказу (б) 128 104 186
  • Іноземна мова (іспит): 128
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Середній бал документа про освіту: 186
+
8 Любченко Н. В. 406.000 До наказу (б) 104 108 194
  • Іноземна мова (іспит): 104
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 108
  • Середній бал документа про освіту: 194
+
9 Забродіна А. М. 405.000 До наказу (б) 104 120 181
  • Іноземна мова (іспит): 104
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 120
  • Середній бал документа про освіту: 181
+
10 Козуб І. А. 397.000 До наказу (б) 104 112 181
  • Іноземна мова (іспит): 104
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 112
  • Середній бал документа про освіту: 181
+