Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 20 • К 20
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гвозденко О. О. 318.000 До наказу (к) 136 182
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 136
  • Середній бал документа про освіту: 182
2 Лушин Н. В. 314.000 До наказу (к) 136 178
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 136
  • Середній бал документа про освіту: 178
3 Дорохов С. О. 298.000 До наказу (к) 152 146
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 152
  • Середній бал документа про освіту: 146
4 Матковська О. О. 276.000 До наказу (к) 104 172
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Середній бал документа про освіту: 172
5 Сідлецька І. О. 275.000 До наказу (к) 116 159
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 116
  • Середній бал документа про освіту: 159
6 Волошин А. А. 264.000 До наказу (к) 104 160
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Середній бал документа про освіту: 160