Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 50 • К 50
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 89
  • Конкурс на бюджет: 8.9
  • Зараховано: 60
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає