Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)
ВМ 25 • К 25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 83
  • Конкурс на бюджет: 8.3
  • Зараховано: 63
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Миляновський А. В. 360.000 До наказу (к) 104 104 112 152
  • Іноземна мова (іспит): 104
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Додаткове фахове випробування: 112
  • Середній бал документа про освіту: 152
+
2 Осадчук О. О. 154.000 Зареєстровано 154
  • Середній бал документа про освіту: 154