Зачекайте...

181 Харчові технології

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дячук М. М. 308.000 До наказу (к) 140 168
  • Харчові технології: 140
  • Середній бал документа про освіту: 168
2 Охріменко М. В. 321.000 Рекомендовано (к) 148 173
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 173