Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

131 Прикладна механіка

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 40 • К 40
Механічна інженерія / Прикладна механіка
  • Заяв: 8
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 2.2
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бордукова П. С. 217.160 До наказу (к) 120 97.16
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 97.16
+
2 Сухов М. Ю. 210.760 До наказу (к) 120 90.76
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 90.76
+
3 Корчаченко Я. В. 207.980 До наказу (к) 130 77.98
  • тестування за фахом: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 77.98
+
4 Черепаха І. Д. 207.640 До наказу (к) 110 97.64
  • тестування за фахом: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 97.64
+
5 Гуменюк Т. С. 207.460 До наказу (к) 130 77.46
  • тестування за фахом: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 77.46
+
6 Копиця Н. О. 203.860 До наказу (к) 120 83.86
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 83.86
+
7 Рзаєв Т. А. 202.880 До наказу (к) 120 82.88
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 82.88
+
8 Співак Р. С. 195.400 До наказу (к) 120 75.4
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 75.4
+