Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 5.33
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тома В. Є. 134.892 До наказу (к) 134 135 114 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • СК
  • РК
+
2 Трюхан І. О. 137.649 Рекомендовано (к) 135 155 134 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 155
  • Іноземна мова (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
3 Паляниця В. А. 122.790 Рекомендовано (к) 111 135 104 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • СК
  • РК