Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 15.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Трубіна А. Ю. 0.000 Зареєстровано +
2 Маркова В. В. 0.000 Зареєстровано +
3 Стадович О. А. 0.000 Зареєстровано
4 Музика В. Р. 0.000 Зареєстровано +
5 Токар Є. С. 0.000 Зареєстровано +
6 Демченко Н. С. 0.000 Зареєстровано +
7 Хома А. О. 0.000 Зареєстровано +