Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • БМ 10 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 1.7
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Спанчек М. В. 0.000 Зареєстровано
2 Скляр О. О. 0.000 Зареєстровано
3 Ворончіхін О. Р. 0.000 Зареєстровано
4 Трембовецька А. В. 0.000 Зареєстровано
5 Маринченко Д. О. 0.000 Зареєстровано
6 Венда К. В. 0.000 Зареєстровано
7 Козеренко С. О. 0.000 Зареєстровано
8 Мороз І. М. 0.000 Зареєстровано
9 Гречкосій А. В. 0.000 Зареєстровано
10 Леонтьєва В. С. 0.000 Зареєстровано
11 Гоцуляк М. М. 0.000 Зареєстровано
12 Должницька Г. Ю. 0.000 Зареєстровано
13 Котець П. І. 0.000 Зареєстровано
14 Скапенко К. І. 0.000 Зареєстровано
15 Синтюк Я. Є. 0.000 Зареєстровано
16 Ткач Н. І. 0.000 Зареєстровано
17 Андрущенко Х. В. 0.000 Зареєстровано