Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Верещук Є. П. 450.000 Рекомендовано (к) 161 122 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 161
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
2 Зюзюн С. І. 439.000 Рекомендовано (к) 135 122 10.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • РК
+
3 Кулик С. В. 393.000 Рекомендовано (к) 115 121 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
4 Гайдучик Д. В. 361.000 Рекомендовано (к) 107 108 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК