Зачекайте...

242 Туризм

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жолубова А. Д. 152.360 Допущено 155 145 134 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Іноземна мова (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Базака А. А. 151.112 Допущено 131 147 157 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Географія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
3 Кротов В. В. 136.448 Допущено 109 147 134 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Географія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
4 Кисиленко Є. Д. 134.576 Допущено 137 118 126 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Географія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
5 Плєшка В. Л. 125.736 Допущено 121 100 134 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Географія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК