Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 12 • К 12
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стариченко Р. А. 16.000 До наказу (к) 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахова співбесіда: 8
+
2 Калита Є. С. 12.000 До наказу (к) 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахова співбесіда: 6
+