Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 02.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • БМ 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 1.15
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федорова Г. С. 0.000 Зареєстровано
2 Александрович Д. С. 0.000 Зареєстровано
3 Бережна Т. В. 0.000 Зареєстровано
4 Касьян Н. Ю. 0.000 Зареєстровано
5 Шолохов Н. М. 0.000 Зареєстровано
6 Федорук Ю. С. 0.000 Зареєстровано
7 Кожухов П. С. 0.000 Зареєстровано
8 Максимець Т. П. 0.000 Зареєстровано
9 Вербиченко І. В. 0.000 Зареєстровано
10 Бруснік В. В. 0.000 Зареєстровано
11 Жебка А. О. 0.000 Зареєстровано
12 Занькова А. М. 0.000 Зареєстровано
13 Мельниченко О. О. 0.000 Зареєстровано
14 Скакун А. В. 0.000 Зареєстровано
15 Зенченко Д. С. 0.000 Зареєстровано
16 Тулуш В. М. 0.000 Зареєстровано
17 Крюкова А. Д. 0.000 Зареєстровано
18 Порошиста Т. В. 0.000 Зареєстровано
19 Зінченко П. А. 0.000 Зареєстровано
20 Рибчинська Л. С. 0.000 Зареєстровано
21 Таран І. О. 0.000 Зареєстровано
22 Таніч Г. М. 0.000 Зареєстровано
23 Леванов А. Д. 0.000 Зареєстровано