Зачекайте...

181 Харчові технології

Інтегрованих технологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 2 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Максимюк П. С. 125.164 Рекомендовано (к) 131 118 122 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
2 Корольова О. М. 117.728 Рекомендовано (к) 104 112 134 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
3 Глушко А. О. 145.288 Скасовано (втрата пріор.) 172 135 136 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 172
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК