Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • БМ 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 0.6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ялінський Н. І. 0.000 Зареєстровано
2 Вітер Д. В. 0.000 Зареєстровано
3 Кисилюк Д. Д. 0.000 Зареєстровано
4 Масинець Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
5 Талайло В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Медвідь А. І. 0.000 Зареєстровано
7 Сенькевич Т. В. 0.000 Зареєстровано
8 Малік Д. В. 0.000 Зареєстровано
9 Гальо О. В. 0.000 Зареєстровано
10 Паньків С. Б. 0.000 Зареєстровано
11 Кам`янчин М. І. 0.000 Зареєстровано
12 Юрочко Т. А. 0.000 Зареєстровано