Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Катуня В. В. 153.000 До наказу (к) 164 147 149 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 164
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Математика (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
+
2 Яценко Б. В. 144.317 До наказу (к) 163 132 100 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • СК
  • РК
+
3 Секіра О. А. 113.832 До наказу (к) 104 111 142 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 111
  • Географія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
+
4 Висоцька А. І. 147.084 Допущено 160 151 121 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Історія України (ЗНО): 151
  • Географія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК