Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баховський Є. В. 16.400 До наказу (к) 8 8.4
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове випробування: 8.4
+
2 Кожухівська Н. Ю. 0.000 Відмова