Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.04.2022 (2р 8м)
ВМ 1 • К 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Звєрєва К. О. 407.000 Зареєстровано 119 127 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК