Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 2 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Князева Г. О. 15.000 Рекомендовано (к) 6 9
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 6
  • Фахове випробування (за індивідуальним завданням): 9
+
2 Куліш В. І. 11.000 Рекомендовано (к) 4 7
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 4
  • Фахове випробування (за індивідуальним завданням): 7
+