Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Менеджменту • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • БМ 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 1
  • Конкурс на бюджет: 0.25
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 60
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рачицька А. В. 213.380 Рекомендовано (к) 120 93.38
  • Фахове випробування: 120
  • Середній бал документа про освіту: 93.38
+