Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20 • БМ 7 • К 13
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мороз Д. О. 458.000 Відхилено (б) 162 134 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
2 Гресь К. О. 427.000 Відхилено (б) 134 139 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
3 Микичак С. Т. 423.000 Відхилено (б) 140 128 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
4 Литвяк О. О. 391.000 Відхилено (б) 113 140 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
5 Півторак В. В. 388.000 Відхилено (б) 106 136 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
6 Шмуратова А. І. 343.000 Відхилено (б) 100 100 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
7 Сверлович М. І. 153.000 Відмова 7.3
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
Квота-1