Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • БМ 8 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 31
  • Конкурс на бюджет: 3.88
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баран Л. В. 15.000 Допущено 6 9
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування продукції: 9
2 Громяк С. Т. 14.000 Допущено 8 6
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування продукції: 6
3 Ковальчук І. С. 13.000 Допущено 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування продукції: 8
4 Гуменюк М. С. 12.000 Допущено 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування продукції: 6
5 Заяць Р. Р. 12.000 Допущено 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування продукції: 6
6 Бас М. Б. 12.000 Допущено 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування продукції: 6
7 Луцик М. Г. 12.000 Допущено 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування продукції: 7
8 Белеля А. В. 12.000 Допущено 7 5
  • Українська мова (іспит): 7
  • Технологія приготування продукції: 5
9 Ванівська В. В. 11.000 Допущено 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 7
10 Загайко О. А. 11.000 Допущено 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування продукції: 5
11 Дудаш О. М. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
12 Чучман М. Р. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
13 Закала Н. В. 9.000 Допущено 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування продукції: 4
14 Гриньків Р. П. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
15 Новосельська Н. М. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 4
16 Лука В. В. 17.000 Зареєстровано 8 9
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування продукції: 9
17 Хім`як Н. А. 16.000 Зареєстровано 6 10
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування продукції: 10
18 Сичук Т. П. 16.000 Зареєстровано 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування продукції: 8
19 Білас Р. В. 13.000 Зареєстровано 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування продукції: 8
20 Савчук В. М. 13.000 Зареєстровано 9 4
  • Українська мова (іспит): 9
  • Технологія приготування продукції: 4
21 Онацко П. Я. 11.000 Зареєстровано 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 7
22 Федишин І. Р. 11.000 Зареєстровано 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 7
23 Паламар М. Є. 10.000 Зареєстровано 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 6
24 Папірянський В. В. 9.000 Зареєстровано 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
25 Грицаль М. М. 9.000 Зареєстровано 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
26 Ваврик Х. А. 0.000 Відмова
27 Волошина О. С. 0.000 Відмова
28 Баришнікова Ю. М. 0.000 Відмова
29 Щадей Х. М. 0.000 Відмова
30 Проць Г. М. 0.000 Відмова
31 Гутник О. І. 0.000 Відмова