Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • БМ 7 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Оригіналів: 9
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лука В. В. 17.000 Допущено 8 9
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування продукції: 9
+
2 Хім`як Н. А. 16.000 Допущено 6 10
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування продукції: 10
+
3 Сичук Т. П. 16.000 Допущено 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування продукції: 8
+
4 Ковальчук І. С. 13.000 Допущено 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування продукції: 8
5 Білас Р. В. 13.000 Допущено 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування продукції: 8
+
6 Савчук В. М. 13.000 Допущено 9 4
  • Українська мова (іспит): 9
  • Технологія приготування продукції: 4
+
7 Онацко П. Я. 11.000 Допущено 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 7
+
8 Федишин І. Р. 11.000 Допущено 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 7
+
9 Паламар М. Є. 10.000 Допущено 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 6
+
10 Дудаш О. М. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
11 Папірянський В. В. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
+
12 Гриньків Р. П. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування продукції: 5
13 Волошина О. С. 0.000 Відмова
14 Гутник О. І. 0.000 Відмова