Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Тернопільська областьДержавний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 5 • К 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костик І. С. 13.000 Рекомендовано (к) 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 8