Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернишева С. В. 0.000 Зареєстровано +
2 Лубєнцова К. С. 0.000 Зареєстровано +
3 Бондаренко В. О. 0.000 Зареєстровано +
4 Цибульник В. В. 0.000 Зареєстровано +
5 Фоміна С. С. 0.000 Зареєстровано +
6 Пархоменко Н. О. 0.000 Зареєстровано +
7 Іванова Т. Ю. 0.000 Зареєстровано +