Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.04.2022 (2р 8м)
ВМ 2 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Григоренко Г. А. 424.000 Допущено 120 140 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
2 Давидхан Є. А. 364.000 Зареєстровано 107 107 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК