Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Київська областьБілоцерківський національний аграрний університет

181 Харчові технології

Біолого-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Оригіналів: 17
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Літвінчук І. А. 525.000 Допущено 172 188 165
  • Іноземна мова (іспит): 172
  • Харчові технології: 188
  • Середній бал документа про освіту: 165
+
2 Фрашко В. В. 524.000 Допущено 164 160 200
  • Іноземна мова (іспит): 164
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 200
+
3 Вовченко Т. В. 520.000 Допущено 192 144 184
  • Іноземна мова (іспит): 192
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 184
+
4 Савченко Ю. І. 506.000 Допущено 160 152 194
  • Іноземна мова (іспит): 160
  • Харчові технології: 152
  • Середній бал документа про освіту: 194
+
5 Копашинська А. В. 488.000 Допущено 144 148 196
  • Іноземна мова (іспит): 144
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 196
+
6 Гапич І. В. 462.000 Допущено 136 136 190
  • Іноземна мова (іспит): 136
  • Харчові технології: 136
  • Середній бал документа про освіту: 190
+
7 Афанасьєва О. В. 446.000 Допущено 108 144 194
  • Іноземна мова (іспит): 108
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 194
+
8 Рибак І. В. 445.000 Допущено 136 128 181
  • Іноземна мова (іспит): 136
  • Харчові технології: 128
  • Середній бал документа про освіту: 181
+
9 Луцишина О. М. 439.000 Допущено 120 152 167
  • Іноземна мова (іспит): 120
  • Харчові технології: 152
  • Середній бал документа про освіту: 167
+
10 Шльокова Є. О. 431.000 Допущено 120 144 167
  • Іноземна мова (іспит): 120
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 167
+
11 Варченко М. М. 424.000 Допущено 104 120 200
  • Іноземна мова (іспит): 104
  • Харчові технології: 120
  • Середній бал документа про освіту: 200
+
12 Ястреб В. В. 423.000 Допущено 160 120 143
  • Іноземна мова (іспит): 160
  • Харчові технології: 120
  • Середній бал документа про освіту: 143
+
13 Павліченко Н. О. 420.000 Допущено 104 116 200
  • Іноземна мова (іспит): 104
  • Харчові технології: 116
  • Середній бал документа про освіту: 200
+
14 Герасименко Є. В. 418.000 Допущено 100 136 182
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Харчові технології: 136
  • Середній бал документа про освіту: 182
+
15 Опанасенко І. І. 416.000 Допущено 108 148 160
  • Іноземна мова (іспит): 108
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 160
+
16 Пляшко М. О. 416.000 Допущено 136 132 148
  • Іноземна мова (іспит): 136
  • Харчові технології: 132
  • Середній бал документа про освіту: 148
+
17 Паращенко В. І. 415.000 Допущено 112 136 167
  • Іноземна мова (іспит): 112
  • Харчові технології: 136
  • Середній бал документа про освіту: 167
+
18 Сердюченко І. І. 171.000 Зареєстровано 112 171
  • Додаткове фахове вступне випробування: 112
  • Середній бал документа про освіту: 171
19 Коробков К. М. 170.000 Зареєстровано 170
  • Середній бал документа про освіту: 170
20 Крицький М. О. 168.000 Зареєстровано 168
  • Середній бал документа про освіту: 168
21 Стріха С. М. 156.000 Зареєстровано 156
  • Середній бал документа про освіту: 156
22 Герасименко Д. С. 146.000 Зареєстровано 146
  • Середній бал документа про освіту: 146
23 Кичка Д. В. 144.000 Зареєстровано 144
  • Середній бал документа про освіту: 144
24 Гайдамачук Л. Л. 143.000 Зареєстровано 143
  • Середній бал документа про освіту: 143
25 Щербенко О. В. 140.000 Зареєстровано 140
  • Середній бал документа про освіту: 140