Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гусь М. П. 408.000 Допущено 126 107 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК