Зачекайте...

162 Біотехнології та біоінженерія

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 16 • К 16
Хімічна та біоінженерія / Біотехнології та біоінженерія
  • Заяв: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гніліченко А. Д. 12.600 Зареєстровано 3 5 4.6
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.6
2 Чіпчева О. І. 11.900 Зареєстровано 3 5 3.9
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.9
3 Денков В. І. 11.600 Зареєстровано 3 5 3.6
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.6
4 Уманець А. А. 10.400 Зареєстровано 3 3 4.4
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.4
5 Курганов Ю. П. 9.500 Зареєстровано 3 3 3.5
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.5
6 Мунтянов Л. Б. 3.500 Зареєстровано 3.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.5