Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-29.01.2022 (2р 5м)
ВМ 9 • БМ 3 • К 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стратійчук О. В. 17.000 До наказу (б) 7 10
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Письмовий іспит: 10
+
2 Коваль А. С. 12.000 До наказу (б) 6 6
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Письмовий іспит: 6
+
3 Татарніков О. М. 11.000 До наказу (б) 5 6
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Письмовий іспит: 6
+