Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет економіки та менеджменту • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 23 • БМ 4 • К 19
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 1.25
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крочак В. В. 362.500 Рекомендовано (б) 160 182.5 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 160
  • Іспит з фаху: 182.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
+
2 Северіна Ю. М. 323.500 Рекомендовано (б) 117 187.5 19
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 117
  • Іспит з фаху: 187.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 19
+
3 Веретик А. Й. 301.000 Рекомендовано (б) 148 150 3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 148
  • Іспит з фаху: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 3
+
4 Блажків С. В. 257.500 Рекомендовано (б) 100 147.5 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 100
  • Іспит з фаху: 147.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
5 Бірікі Ю. Д. 126.000 Відмова 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 126