Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 8 • К 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 21
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пономарьова О. В. 360.000 Допущено 198 148 152 14
  • Іноземна мова (іспит): 198
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 148
  • Фізіологія та гігієна харчування: 152
  • Середній бал документа про освіту: 14
2 Дузенко Г. І. 359.000 Допущено 176 168 152 15
  • Іноземна мова (іспит): 176
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 168
  • Фізіологія та гігієна харчування: 152
  • Середній бал документа про освіту: 15
3 Тимошенко О. Ю. 354.000 Допущено 172 170 162 12
  • Іноземна мова (іспит): 172
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 170
  • Фізіологія та гігієна харчування: 162
  • Середній бал документа про освіту: 12
4 Терновик Г. А. 348.000 Допущено 158 172 170 18
  • Іноземна мова (іспит): 158
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 172
  • Фізіологія та гігієна харчування: 170
  • Середній бал документа про освіту: 18
5 Деяк О. С. 345.000 Допущено 154 174 167 17
  • Іноземна мова (іспит): 154
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 174
  • Фізіологія та гігієна харчування: 167
  • Середній бал документа про освіту: 17
6 Безносько А. В. 336.000 Допущено 144 176 166 16
  • Іноземна мова (іспит): 144
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 176
  • Фізіологія та гігієна харчування: 166
  • Середній бал документа про освіту: 16
7 Сікачина О. О. 331.000 Допущено 166 154 164 11
  • Іноземна мова (іспит): 166
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 154
  • Фізіологія та гігієна харчування: 164
  • Середній бал документа про освіту: 11
8 Лазюк А. І. 323.000 Допущено 124 185 172 14
  • Іноземна мова (іспит): 124
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 185
  • Фізіологія та гігієна харчування: 172
  • Середній бал документа про освіту: 14
9 Нагорна Т. О. 322.000 Допущено 140 172 164 10
  • Іноземна мова (іспит): 140
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 172
  • Фізіологія та гігієна харчування: 164
  • Середній бал документа про освіту: 10
10 Шепель А. В. 319.000 Допущено 142 165 165 12
  • Іноземна мова (іспит): 142
  • Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін: 165
  • Фізіологія та гігієна харчування: 165
  • Середній бал документа про освіту: 12
11 Свириденко О. В. 316.000 Допущено
12 Брагіна Т. П. 316.000 Допущено +
13 Сикало М. В. 307.000 Допущено +
14 Чайка А. М. 303.000 Допущено
15 Москаленко В. О. 296.000 Допущено +
16 Ярошенко Р. Р. 296.000 Допущено
17 Соромітько К. С. 289.000 Допущено +
18 Сопельнякова В. О. 283.000 Допущено
19 Бондаренко В. В. 283.000 Допущено
20 Яценко А. М. 10.000 Зареєстровано
21 Пухілевич Є. В. 5.000 Зареєстровано